Μαντόνα: Η ετεροθαλής αδελφή της θα αναλάβει τα κοριτσάκια που υιοθέτησε αν εκείνη φύγει από τη ζωή

Μαντόνα: Η ετεροθαλής αδελφή της θα αναλάβει τα κοριτσάκια που υιοθέτησε αν εκείνη φύγει από τη ζωή

Η 58χρονη βασίλισσα της ποπ υποβλήθηκε σε μια σειρά «άβολων» ερωτήσεων από δικαστή στο Μαλάουι, προτού υιοθετήσει τις τετράχρονες δίδυμες Έσθερ και Στέλλα

Μαντόνα: Η ετεροθαλής αδελφή της θα αναλάβει τα κοριτσάκια που υιοθέτησε αν εκείνη φύγει από τη ζωή
Πρόσφατα, η Μαντόνα υιοθέτησε τα δίδυμα τετράχρονα κοριτσάκια Έσθερ και Στέλλα από το ορφανοτροφείο του Μαλάουι «Σπίτι της Ελπίδας», μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά της, που αποτελείται από τα βιολογικά της παιδιά Λούρδη και Ρόκο και από τα επίσης υιοθετημένα από την ίδια χώρα παιδιά, τον Ντέιβιντ Μπέντα και την Μέρσι Τζέιμς.


Κλείσιμο

Όμως, προτού, η βασίλισσα της ποπ λάβει την άδεια από το δικαστήριο να μεταφέρει τα δύο κοριτσάκια με ιδιωτικό τζετ που μίσθωσε στην πολυτελή της κατοικία στη Νέα Υόρκη, υπεβλήθη από τον αρμόδιο δικαστή σε μια σειρά «άβολων» ερωτήσεων, που αφορούσαν το μέλλον των παιδιών. Η Μαντόνα δήλωσε στο δικαστήριο ότι σε περίπτωση θανάτου της ίδιας την ανατροφή της Έσθερ και της Στέλλας θα αναλάβει η ετεροθαλής αδελφή της μαζί με τον σύζυγό της.

Μετά την υιοθεσία, η δημοφιλής τραγουδίστρια έγραψε στο Instagram: «Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι βοήθησαν στο Μαλάουι για να γίνει αυτό δυνατόν (η υιοθεσία) και παρακαλώ τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας αυτή την μεταβατική περίοδο».
                               
Οι δύο αδελφές των δίδυμων κοριτσιών Έσθερ και Στέλλας



Τα δύο κοριτσάκια παρέδωσε ο πατέρας τους στο ορφανοτροφείο τον Αύγουστο του 2012, όταν η μητέρα τους απεβίωσε εξαιτίας επιπλοκών μετά τον τοκετό. Οι δύο μεγαλύτερες αδελφές των διδύμων, η 15χρονη Αλινέφε και η 13χρονη Τίφα, δήλωσαν από το χωριό Καγιέμπε στο οποίο ζουν, ενθουσιασμένες με την υιοθεσία των αδελφών τους.

Η Αλινέφε ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη για εκείνες. Θα έχουν καλή μόρφωση και θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Είναι μαζί με κάποια που τις θέλει και τις αγαπά πάρα πολύ».
                             Η Λούρδη με τις τετράχρονες από το Μαλάουι



Οι δύο κοπέλες, που δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται η Αμερική, ζουν σε ένα μικρό σπίτι χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα μαζί με τον πατέρα τους, την νέα του σύζυγο, την 18χρονη αδελφή τους Γκλάντις και τον 7χρονο ετεροθαλή αδελφό τους Κένεντι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης