Δίδυμα κοριτσάκια από το Μαλάουι υιοθέτησε η Μαντόνα

Δίδυμα κοριτσάκια από το Μαλάουι υιοθέτησε η Μαντόνα

Οι τετράχρονες Έσθερ και Στέλλα είναι τα νέα μέλη της οικογένειας - Η βασίλισσα της ποπ έχει υιοθετήσει ακόμα δύο παιδιά από το Μαλάουι και έχει γεννήσει η ίδια άλλα δύο

Δίδυμα κοριτσάκια από το Μαλάουι υιοθέτησε η Μαντόνα
Δίδυμα κοριτσάκια από το Μαλάουι υιοθέτησε η Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι οι τετράχρονες Έσθερ και Στέλλα είναι τα νέα μέλη της οικογένειάς της, που απαρτίζεται από τέσσερα ακόμα παιδιά.

Ο Ντέιβιντ Μπέντα και η Μέρσι Τζέιμς είναι δύο ακόμα παιδιά που η σταρ έχει υιοθετήσει από την ίδια χώρα, ενώ η ίδια έχει φέρει στον κόσμο ακόμα δύο, τον Ρόκο και την Λούρδη. 

Τα δίδυμα υιοθετήθηκαν από το ορφανοτροφείο «Σπίτι της Ελπίδας», κοντά στα δυτικά σύνορα της χώρας με την Ζάμπια, όπου κάποτε ζούσε και ο Ντέιβιντ Μπέντα. 

Πολλοί στο Μαλάουι πάντως κατηγορούν την κυβέρνηση ότι παρέκαμψε τις διαδικασίες και έδωσε πολύ εύκολα τα παιδιά στην ποπ σταρ. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, ενώ ένας αξιωματούχος της χώρας, ορισμένος από το δικαστήριο, θα ταξιδέψει μαζί τους στις ΗΠΑ για να διαπιστώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν με την Μαντόνα. 

Κλείσιμο
Το post της Μαντόνα στο Instagram


Η σταρ ενημέρωσε τους φαν της για την υιοθεσία και ευχαρίστησε τις αρχές στο Μαλάουι, την οικογένεια και τους φίλους της: 


Η βιολογική κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, με τα δίδυμα Έσθερ και Στέλλα, κατά την διάρκεια περασμένης επίσκεψης της οικογένειας στο ορφανοτροφείο που ζούσαν τα κοριτσάκια


Η Μαντόνα με τα βιολογικά παιδιά της και με τα άλλα δύο που έχει υιοθετήσει από το Μαλάουι (φωτογραφία 2013):


Ο γιος της Ρόκο στο ίδιο ορφανοτροφείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης