Στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή την περίοδο δεν σκέφτεται να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, θα ήθελε μια πιο πολύτεκνη οικογένεια.
Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», που προβλήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε δεν σκέφτεται να αποκτήσει άλλο παιδί αυτή την περίοδο, παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε πως αν προκύψει μια εγκυμοσύνη, θα τη δεχτεί με χαρά, χωρίς όμως να αποτελεί επιδίωξή της.
Πιο αναλυτικά, η ίδια είπε: «Δεν δήλωσα ποτέ ότι σχεδιάζω να κάνω κι άλλο παιδί. Ο άντρας μου έχει δηλώσει ανοιχτός στην απόκτηση πολλών παιδιών. Εγώ νιώθω ότι και σαν μανούλα και σαν Ελληνίδα, έχω κάνει το χρέος και απέναντι στην οικογένειά μου και στη χώρα μας, με την υπογεννητικότητα που μας μαστίζει. Τα παιδιά μας πια, είναι σε μια ηλικία με άλλου τύπου απαιτήσεις. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ το ενδεχόμενο να μπει και ένα μωράκι στο πρόγραμμα. Αν βέβαια έρθει μια εγκυμοσύνη, καλοδεχούμενη θα είναι από τον Θεό και μακάρι, αλλά όχι επί τούτου».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.