Μία άτυχη στιγμή είχε η Λόρεν Σάντσεζ κατά την άφιξή της στην επίδειξη μόδας του οίκου Dior για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026 που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.
Η 56χρονη επιχειρηματίας, τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, συνόδευσε τον σύζυγό της, Τζεφ Μπέζος, στην εκδήλωση και αφού οι δυο τους κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, προχώρησαν χέρι χέρι προς την είσοδο του κτιρίου, χαιρετώντας παράλληλα τους δημοσιογράφους που τους είχαν περικυκλώσει. Τότε, η Σάντσεζ σκόνταψε στην πόρτα και παραλίγο να πέσει, ωστόσο κρατήθηκε και προχώρησε σαν να μην συνέβη τίποτα, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του ίντερνετ.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.