Στην Αθήνα πέρασε ο Νίκος Αλιάγας την Πρωτοχρονιά, διασκεδάζοντας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, τραγουδώντας μαζί του επί σκηνής.
Ο διεθνούς φήμης παρουσιαστής και η παρέα του βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 1η Ιανουαρίου στο μαγαζί, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας, και μέσα από τα social media μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πρόγραμμα, αλλά και μερικές backstage στιγμές. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος τον κάλεσε στη σκηνή και παρουσίασαν ένα ντουέτο σε αγγλικά και γαλλικά.
Δείτε βίντεο και φωτογραφία
Κλείσιμο
Από τα stories που έκανε ο Νίκος Αλιάγας δεν έλειψε βίντεο με τη νέα επιτυχία του τραγουδιστή «Δευτέρα», ένα κομμάτι που ο παρουσιαστής ξεχωρίζει.
Ο Νίκος Αλιάγας βρέθηκε και στο καμαρίνι του καλλιτέχνη, βγάζοντας μία κοινή φωτογραφία.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.