Από προσωπική εμπειρία του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε ότι οι μεγάλες αγάπες συχνά ξεκινούν από έντονο μίσος.
Ο ηθοποιός βρέθηκε στην avant premiere του δεύτερου κύκλου της σειράς που πρωταγωνιστεί «Αγιος Έρωτας» και μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τις σχέσεις και πώς τα δυνατά συναισθήματα μπορούν να εξελιχθούν με απρόβλεπτο τρόπο.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποστήριξε ο έρωτας, ειδικά όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση, μπορεί να προκαλέσει άσχημα συναισθήματα, τα οποία όμως βοηθούν στην αυτογνωσία.
Όπως είπε: «Συνήθως, οι μεγάλες αγάπες ξεκινούν από έντονο μίσος. Το έντονο μίσος μπορεί να σου γυρίσει σε αγάπη, εμένα μου έχει συμβεί. Τα μεγάλα συναισθήματα έχουν και μεγάλες ανατροπές. Τα πάντα μου έχουν συμβεί. Ο έρωτας μόνο στην κατηφόρα του μπορεί να σου ξυπνήσει άσχημα συναισθήματα και όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση, αυτό σε φέρνει πιο κοντά στην αυτογνωσία».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.