Ένα ταξίδι με την κόρη της πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη, με προορισμό το Εδιμβούργο, όπου σπουδάζει το παιδί της.
Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε την παρουσιάστρια στο Ελ. Βενιζέλος, με την ίδια να εύχεται καλή αρχή στα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης για την έναρξη της σεζόν. Στη συνέχεια, έκανε ένα σύντομο σχόλιο για τις καλοκαιρινές διακοπές της, δηλώνοντας πως πέρασε «φανταστικά».
Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη σε δηλώσεις της, που προβλήθηκαν την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου: «Καλή αρχή για εσάς που ξεκινάτε. Για εμάς καλό ταξίδι» και συμπλήρωσε: «Το καλοκαίρι ήταν φανταστικό. Γεια χαρά παιδιά, καλή αρχή».
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.