Η δημοφιλής ηθοποιός ετοίμασε, μάλιστα, και το σχετικό φωτογραφικό άλμπουμ για τους followers της στα social media.
Στα καρέ η Ντορέττα Παπαδημητρίου συμπεριέλαβε, μεταξύ άλλων, selfies με την εντυπωσιακή σιλουέτα της, το κόκκινο φεγγάρι, στιγμιότυπα από τις δύο περιοχές αλλά και ένα βίντεο από βουτιά σε πισίνα.
«Πόρτο Χελάτο, Σπετσάτο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός βάζοντας από δίπλα και emoji με σταγόνες νερού.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.