Η δημοφιλής ηθοποιός ετοίμασε, μάλιστα, και το σχετικό φωτογραφικό άλμπουμ για τους followers της στα social media.
Στα καρέ η Ντορέττα Παπαδημητρίου συμπεριέλαβε, μεταξύ άλλων, selfies με την εντυπωσιακή σιλουέτα της, το κόκκινο φεγγάρι, στιγμιότυπα από τις δύο περιοχές αλλά και ένα βίντεο από βουτιά σε πισίνα.
«Πόρτο Χελάτο, Σπετσάτο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός βάζοντας από δίπλα και emoji με σταγόνες νερού.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.