Aντιδράσεις με τη χαμογελαστή φωτογραφία των πρωταγωνιστών του «Παρά Πέντε» μετά την κηδεία του Μιχελή - Η απάντηση του Αγγέλου
Ο Αργύρης Αγγέλου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Μιχάλης Μαρίνος και η Αγγελική Λάμπρη πόζαραν μετά το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό - Στη συνέχεια η φωτογραφία διαγράφηκε
Αντιδράσεις προκάλεσε μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αργύρης Αγγέλου στα social media με την παρέα του «Παρά Πέντε», λίγο μετά την κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή. Ο ηθοποιός διέγραψε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων, που δέχτηκε.
Η επιλογή του ηθοποιού να μοιραστεί τη συγκεκριμένη εικόνα, που τραβήχτηκε την ημέρα της κηδείας του συναδέλφου του, σχολιάστηκε αρνητικά στο διαδίκτυο, με πολλούς να κάνουν λόγο στο X (πρώην Twitter) ότι η φωτογραφία παρέπεμπε σε reunion της τηλεοπτικής σειράς. Άλλο σχόλιο έκανε λόγο για αναισθησία από τη μεριά των ηθοποιών, ενώ ένα άλλο πρόσωπο τόνισε ότι «σιχάθηκε» όταν αντιλήφθηκε την ημέρα και τον τόπο, όπου έβγαλαν το στιγμιότυπο.
Δείτε μερικά από τα σχόλια
Οταν ειδα αυτη τη φωτο νομιζα πως ηταν απο καποιο reunion της παρεας του παραπεντε... Μετα εμαθα οτι ηταν στην κηδεια του Γερασιμου Μιχελη του κακου με τα μαυρα που ολοι αγαπησαμε και τους σιχαθηκα... pic.twitter.com/ankj6o98Lc
#stoparapente Πήγαν στην κηδεία ενός συναδέλφου τους, ενός νέου ανθρώπου και ποζάρουν χαρούμενοι λες και είναι σε reunion?? Πόση αναισθησία χωράει σε μία φωτο. Αν δεν ήθελαν,ας μην πήγαιναν. pic.twitter.com/6hJTmWgdlu
— 👑 🍉 🥀Έλα δεν το πιστεύω🚜🌘 (@JxV9xP2aIHK0I7l) July 19, 2025
Κλείσιμο
Η φωτογραφία βγάζει ένα «δείτε μας, το reunion του παραπέντε». Ενσυναισθηση και συναισθηματική νοημοσύνη, η οποιδηποτε άλλη προσδιοριζόμενη νοημοσύνη, απλά εγκατέλειψαν. Ίσως διαπαντός! Μην ακούσουμε μόνο ότι τους αδικήσαμε κιόλας!
— Lawrence Of Vulcan 🖖✨ (@OrganaFuriosa) July 19, 2025
Όταν ήταν ζωντανός το είχε παράπονο που δεν πήγαινε να τον δει κανείς από το παραπεντε στο θέατρο και τώρα που έφυγε τον θυμήθηκαν #stoparapentepic.twitter.com/VnKx5OFh5C
— Εμένα με λένε Όλγα Μαρκάτου διέσχισα (@OlgaMarkatou3) July 18, 2025
Πας σε κηδεία συναδέλφου ηθοποιού και βγάζεις φωτογραφίες μέσα στη καλή χαρά.
Ο Αργύρης Αγγέλου αφού διέγραψε τη φωτογραφία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού» ότι την κατέβασε, γιατί κατάλαβε ότι στεναχώρησε αρκετό κόσμο. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι ηθοποιοί του «Παρά Πέντε» συναντήθηκαν στην κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή μετά από καιρό, ενώ η λήψη τραβήχτηκε ώρες μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, έχοντας περάσει χρόνο μαζί.
Οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε», Αργύρης Αγγέλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Μιχάλης Μαρίνος και Αγγελική Λάμπρη στην κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή, λίγο πριν τραβηχτεί το στιγμιότυπο που προκάλεσε αντιδράσεις.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.