Ενώ ο διαγωνισμός της Eurovision ολοκληρώθηκε, με την Κλαυδία και την «Αστερομάτα» να κατακτούν την 6η θέση, ο σχολιασμός γύρω από τον θεσμό συνεχίζεται. Τον έντονο προβληματισμό του σχετικά με τις συμμετοχές εξέφρασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Μιλώντας για την ελληνική συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την Κλαυδία και αναφέρθηκε στις κινήσεις της Μαρίνας Σάττιστην περσινή διοργάνωση.
Αναφερόμενος αρχικά στην Κλαυδία, που εκπροσώπησε την Ελλάδα και κατέκτησε την έκτη θέση, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού». «Θαύμασα την Κλαυδία στο σύνολό της, αλλά εντυπωσιάζομαι περισσότερο από την προσωπικότητά της. Είναι αξιαγάπητη κι έχει μια πολύ μεγάλη σοβαρότητα για την ηλικία της και βλέπεις το ήθος της, το νιώθεις», τόνισε.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στη Μαρίνα Σάττι και στις πρόσφατες αντιδράσεις που προκάλεσε με τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ.«Αν το κάνει αυτό η Μαρίνα Σάττι φέτος που δεν εκπροσωπεί μια χώρα στην Eurovision, καλά κάνει, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Όταν πηγαίνουμε στη Eurovision, δεν πάμε με την προσωπική μας ατζέντα, πάμε γιατί εκπροσωπούμε μια χώρα και σίγουρα δεν είμαστε υπουργοί εξωτερικών», εξήγησε.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.