Η Χριστίνα Σούζη έκανε μια επίδειξη των χορευτικών της ικανότητων στο πλατό του «Live You».
Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, με αφορμή την ομάδα γυμναστών που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή το πρωί της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, φάνηκε να παρασύρεται από την επίδειξη της μεθόδου γυμναστικής kangoo jumps και δεν δίστασε να χορέψεις στους ρυθμούς της μουσικής.
«Εγώ λέω να το ξανακάνουμε άλλη μία φορά», είπε με χιούμορ η Μαρία Αναστασοπούλου μετά το τέλος της επίδειξης. «Το πάτωμα δεν ξέρω αν θα αντέξει», σχολίασε στο ίδιο ύφος η Χριστίνα Σούζη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.