Η Αναστασία Παντούση μίλησε για τη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα και την εξωτερική εικόνα που προβάλλουν, η οποία κατά βάση είναι ανακριβής.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου ανέφερε: «Έχω υπάρξει άνθρωπος του φαίνεσθαι. Θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα το αντίθετο. Προφανώς όταν έχω Instagram και βγάζω τον εαυτό μου και τις διακοπές μου και το δείχνω στον κόσμο, δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι άνθρωπος του φαίνεσθαι. Είναι δυστυχώς - και το εννοώ αυτό - η καθημερινότητά μας. Πιάνω και εγώ τον εαυτό μου άπειρες φορές να είμαι στο Instagram, ή να βγάζω selfie».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d62picrr0oox)
«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος την αλήθεια, δηλαδή το ότι στο Instagram γελάω και περνάω καλά και πάω διακοπές δεν σημαίνει ότι είμαι ευτυχισμένη ή είμαι καλά στη ψυχή μου. Όταν βγάζω τη σέλφι και είμαι έτσι… μετά πέφτει το πρόσωπο», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.