Συγκεκριμένα, αγόρασαν ένα νέο ακίνητο στο Cotswolds στη Νοτιοδυτική Αγγλία, σχεδόν δύο ώρες μακριά από το Λονδίνο.
Η Έλεν Ντε Τζένερις εξ' αρχής είχε στηρίξει δημόσια την Κάμαλα Χάρις, ενώ είχε δωρίσει 3.300 δολάρια για την εκστρατεία της αντιπροέδρου.
Σε ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από μια γυναίκα που έχει έρθει η ώρα της!! Ανυπομονώ να γίνει η επόμενη πρόεδρός μας η Κάμαλα Χάρις».
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.