Θοδωρής Ρωμανίδης για Μάρκο Σεφερλή: Πρώτα αυτοσαρκάζεται και μετά μιλάει για τους άλλους, δεν έχει κακή πρόθεση
Τόσο αυτοσαρκασμό έχω δει σε ελάχιστους ανθρώπους, πρόσθεσε για τον ηθοποιό
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης, απαντώντας για τον Μάρκο Σεφερλή, δήλωσε ότι δεν θεωρεί το χιούμορ του ρατσιστικό, εξηγώντας ότι ο ηθοποιός αυτοσαρκάζεται πρώτα ο ίδιος πριν αναφερθεί σε άλλους, και δεν έχει κακή πρόθεση.
Επεσήμανε επίσης, πως η σάτιρα του Σεφερλή δεν πρέπει να ενοχλεί, καθώς αναδεικνύει θέματα που δεν αφορούν προσωπικές επιλογές, αλλά την ανθρώπινη ποιότητα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», δήλωσε: «Δεν θεωρώ ρατσιστικό το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή. Τόσα χρόνια ήμουν μαζί του, εννοείται πως όχι. Το λέω επειδή, ο Μάρκος πρώτα αυτοσαρκάζεται και μετά μιλάει για τους άλλους. Τόσο αυτοσαρκασμό έχω δει σε ελάχιστους ανθρώπους. Δεν έχει κακή πρόθεση ο Μάρκος, γίνεται για να πάει παρακάτω το έργο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5ey170vwft5)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα θέματα που θίγει στις παραστάσεις του ο Μάρκος Σεφερλής. «Δεν θα έπρεπε οι εύσωμοι και οι ομοφυλόφιλοι να ενοχλούνται από τη σάτιρα, γιατί ο Μάρκος πατάει σε κάποια θέματα. Δεν είναι θέμα η ομοφυλοφιλία, δεν ενδιαφέρει κανέναν τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του. Το θέμα είναι τι άνθρωπος είναι», είπε κλείνοντας.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.