Ο συνεργάτης και φίλος του είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ότι ο αείμνηστος τραγουδιστής είχε θεωρήσει τον καταλληλότερο για να τον υποδυθεί, τον Απόστολο Γκλέτσο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4kaof5twjkp)
Ωστόσο, η τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω διέψευσε τη δήλωσή του στην ίδια εκπομπή, λέγοντας πως δεν τον είχε ακούσει ποτέ να εκφράζει την επιθυμία του αυτή να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος.
«Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος. Πιστέψτε με, είμαι ο άνθρωπος που θα το ήξερε σίγουρα», είπε χαρακτηριστικά.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.