ΟΓιώργος Ματαράγκας μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τελευταία λόγω της παράστασής του.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, ανέφερε: «Ο Μάρκος κάνει ένα δικό του τύπου θέατρο, επιθεώρησης. Δεν είναι σαν τις παλιές επιθεωρήσεις, είναι άλλο πράγμα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το θέμα με τον Μάρκο προέκυψε λόγω όλων αυτών που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Και εμένα με λένε ομοφοβικό και δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο. Δεν μπορώ να έχω άποψη; Εγώ που έχω άποψη είμαι ομοφοβικός και ο άλλος κανονικός;».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4a4adgbq2ll)
Τέλος, τόνισε πως όπως μπορεί κανείς να κάνει σάτιρα με όποιο θέμα θέλει, έτσι πρέπει να γίνεται και με τους ομοφυλόφιλους, χωρίς να κρίνεται.
«Όπως μπορούμε να σατιρίσουμε τους πολιτικούς, μπορούμε να σατιρίσουμε και το Nemo. Η ιστορία με τους ομοφοβικούς πρέπει να σταματήσει. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη, αμέσως είναι ομοφοβικός. Δύο είναι τα φύλα. Υπάρχει και τρίτο; Ο θεός έπλασε τον άντρα και τη γυναίκα», είπε κλείνοντας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.