Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βγήκε κανονικά στη σκηνή για την προγραμματισμένη της συναυλία στο Φράγμα Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.
Παρά την κακοκαιρία και την καταρρακτώδη βροχή, το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, με το κοινό να την απολαμβάνει, κάτω από ομπρέλες. Σε βίντεο που ανέβασε το πρωί της επομένης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη καταγράφηκε πάνω στη σκηνή με τους μουσικούς της, χωρίς ομπρέλα. Κάλεσε το κοινό να τραγουδήσουν μαζί υτο «Η σωτηρία της ψυχής» και αφού το ολοκλήρωσαν, χαιρέτησε και κατέβηκε από το stage, με τον κόσμο να την καταχειροκροτά.
Στη δημοσίευσή της, έγραψε: «Βραχήκαμε, χορέψαμε και τραγουδήσαμε... παντός καιρού Θεσσαλονίκη μου στη Θέρμη στο Φράγμα !!! Απτόητοι ΟΛΟΙ ! Ειλικρινά σας ευχαριστώ για το πώς έγινε αυτή η συναυλία».
Ακόμη, αναδημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο κάποιου τρίτου που την απαθανάτισε να τραγουδά, με φόντο κεραυνό.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.