Η Σάλμα Χάγιεκ κλήθηκε από τη διοργάνωση των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων να συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία και η Μεξικανή σταρ, δέχτηκε.
Με μια ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που έλαβε μέρος στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στις Βερσαλίες, την Τρίτη 23 Ιουλίου και μοιράστηκε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες.
Η Χάγιεκ ήταν ντυμένη με λευκά αθλητικά ρούχα με τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα. «Αισθάνομαι τον ενθουσιασμό και την ενότητα που φέρνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες» έγραψε, μεταξύ άλλων στη λεζάντα της δημοσίευσής της. Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται να κρατά την ολυμπιακή φλόγα μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλιών.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»