Οι παίκτες του φετινού Survivorφαίνεται πως δέθηκαν μεταξύ τους και λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους.
Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Τζέιμς Καφετζής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι τρεις άντρες φαίνονται να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.
Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα ο Περπατάρης και ο Τζέιμς κάθονται σε μια προβλήτα, ενώ ο Γκιουλέκας φαίνεται να πέφτει στη θάλασσα.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Τζέιμς Καφετζής έγραψε: «Καλώς ήρθατε στη Ρόδο».
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.