Ο Πέτρος Ξεκούκης χαρακτήρισε σε νέα συνέντευξή του, την ομοφυλοφιλία, αμαρτία, όπως έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν.
Επικαλούμενος τους «κανόνες της Εκκλησίας», όπως σχολίασε, ο ηθοποιός είπε στο «Πρωινό Σου Σου» ότι: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, το λένε και οι κανόνες της Εκκλησίας, που είτε τους αποδέχεσαι ούτε όχι. Μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες είναι η αρσενοκοιτία, ή αποδέχεται τους κανόνες ή όχι».
Ο Πέτρος Ξεκούκης συνέχισε, πάνω στο ίδιο θέμα, λέγοντας: «Σας θυμίζω ότι τα Σόδομα και τα Γόμορρα που καταστράφηκαν αυτό ήταν, ήταν άνθρωποι οι οποίοι συζούσαν με το ίδιο φύλο. Οι κανόνες της εκκλησίας είναι σαφείς».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23tb1p3xpv5)
Τις προάλλες, ο ηθοποιός είχε σχολιάσει το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών στην κάμερα της ίδιας εκπομπής και είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.
Όπως είχε πει: «Με θλίβει το νομοσχέδιο αυτό και απορώ γιατί έγινε όλη αυτή η αναταραχή, από τη στιγμή που είχαν τα δικαιώματα, μπορούσαν να κάνουν το σύμφωνο συμβίωσης και να ζούσαν. Αλίμονο αν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας. Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα για τη ζωή του. Εμένα με βρίσκουν τελείως αντίθετο. Πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να έχει τον πατέρα και τη μητέρα του. Άλλωστε αν αφαιρέσουμε την πίστη προς τον Θέο και μιλήσουμε προς τη φυσιολογία. Η φύση τι λέει; Το θηλυκό και το αρσενικό».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή