Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ανέφερε πως η συμπαίκτριά του δεν μπορεί να αποδεχτεί την ήττα στα αγωνίσματα, με αποτέλεσμα να ξεσπάει στους υπόλοιπους παίκτες των Διασήμων.
Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Γκιουλέκας είπε: «Μιλήσαμε για το περιστατικό γιαμένα και την Κατερίνα. Έχει συμβεί πολλές φορές μετά από ήττα, το τελευταίο διάστημα που η Κατερίνα έχει κάνει μια "κοιλιά" λόγω τραυματισμών, να ξεσπάει στον πάγκο και να ψάχνει τι της έφταιξε. Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα, με το που πήγαμε στην τέντα, σε ένα λεπτό είπε συγγνώμη κι ότι είναι σε δύσκολη φάση. Προφανώς είμαστε όλοι πολύ πιεσμένοι».
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xegiqvng1t)
Στη συνέχεια, ενώ μιλούσε για τον Χριστόφορο, τόνισε: «Το έχει κάνει 10 φορές αυτό, να ξεσπάει σε εμάς μετά την ήττα».
Τέλος, ο παίκτης πρόσθεσε για τη Δαλάκα μιλώντας ξανά στην κάμερα του Survivor: «Ξενέρωσε που έχασε. Έχει τοπ βολές ο Ντάνιελ. Όπως κι η Κατερίνα, απλά έκανε ένα έξτρα μάζεμα στους κρίκους και για αυτό, έχασε αυτό το ματσάρισμα. Ήταν κρίσιμο όπως όλα, όταν είσαι στο 10-6 και δεν σε παίρνει να κάνεις καμία ήττα. Δυστυχώς, χάσαμε, εννοείται ξενέρωσε η Κατερίνα, εννοείται ξενέρωσα κι εγώ».
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.