Μιλώντας στο «Πρωινό ΣουΣου» η Άννα Στυλιανοπούλου ανέφερε ότι η θεία της το τελευταίο διάστημα η θεία της έγραφε ένα βιβλίο, που ήθελε κάποια στιγμή για γίνει θεατρική παράσταση.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1w79846keex)
«Της είχα τρελή αδυναμία, την είχα σαν δεύτερη μαμά μου. Η θεία μου ήταν 18 χρονών στην ψυχή, είχε μια ζωντάνια που δεν την είχα εγώ» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, σχολίασε για την τελευταία της επιθυμία: «Τον τελευταίο χρόνο έγραφε ένα δεύτερο βιβλίο που ήθελε να το κάνει έργο. Το όνειρό της ήταν να ανεβάσει μια τελευταία παράσταση. Με τη βοήθεια του Σπύρου Μπιμπίλα και του Μάκη Δελαπόρτα κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε και θα το βγάλουμε».
Η ηθοποιός αισθανόταν, σύμφωνα με την Άννα Στυλιανοπούλου απομονωμένη τα τελευταία χρόνια και είχε επηρεαστεί αρκετά από τον θάνατο των φίλων της.
«Όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι έφυγαν. Η Σμάρω Στεφανίδου, η Μαίρη Χρονοπούλου… Κάθε Κυριακή μαζεύονταν σπίτι της. Όταν αισθάνεσαι ότι είσαι από τους τελευταίους, απομονώνεσαι, φοβάσαι» δήλωσε η ανιψιά της.
Η κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.