Το μοντέλο εξήγησε ότι είχε συμπτώματα εγκυμοσύνης, τονίζοντας παράλληλα, ότι η μητρότητα δεν είναι κάτι που την αφορά. «Νομίζαμε ότι είμαι έγκυος. Είχα 4 μήνες καθυστέρηση, είχα φουσκώσει χαμηλά, έκανα εμετούς. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο σώμα μου. Πήραμε ένα τεστ... αρνητικό, πήραμε και ένα δεύτερο... και μου είπε ο άντρας μου να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να κάνω παιδιά, αλλά αν τύχει είναι σαν να σου λέει ο Θεός "έτσι πρέπει"» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1tn3pk3kaft)
Τις προάλλες, έκανε δηλώσεις στην ίδια εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε σχετικά με μια ανάρτησή της, που άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι έγκυος.
«Επειδή με ρωτάνε, είσαι σε ενδιαφέρουσα; Επειδή είχες ανεβάσει μια φωτογραφία» της είπε η παρουσιάστρια. Το μοντέλο απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι όντως ήταν συμβαίνει αυτό. Με την Αλεξάνδρα την Παναγιώταρου την κουμπάρα μου την Πωλίνα τη Νιάρχου, αλλά... Όλα καλά!».
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.