Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε σχετικά με μια ανάρτησή της, που άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι έγκυος.
«Επειδή με ρωτάνε, είσαι σε ενδιαφέρουσα; Επειδή είχες ανεβάσει μια φωτογραφία» της είπε η παρουσιάστρια. Το μοντέλο απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι όντως ήταν συμβαίνει αυτό. Με την Αλεξάνδρα την Παναγιώταρου την κουμπάρα μου την Πωλίνα τη Νιάρχου, αλλά... Όλα καλά!».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.