Μαριάντα Πιερίδη για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά: Το έχω πάρει πολύ χαλαρά
Πρώτα από όλα, θέλω να περνάει καλά ο γιος μου, τόνισε
H Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για τη σχέση της, αλλά και τον γιο της, Νικόλα.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε εκδήλωση, όπου τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Μιλώντας στο «Happy Day», ανέφερε αρχικά, για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά: «Δεν θέλω να μιλάω για τα επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πολύ χαλαρά».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1fxcpzh00lt)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιο της. «Πρώτα από όλα, θέλω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά, είμαι κι εγώ ευτυχισμένη. Από εκεί και πέρα, φροντίζω να περνάω ωραία τον χρόνο μου κι εγώ και να τον γεμίζω με ωραίες στιγμές κι ωραίους ανθρώπους», είπε.
Τέλος, για τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου, δήλωσε: «Ο σύντροφός μου έχει γνωρίσει τον γιο μου, γιατί και εκείνος έχει έναν γιο στην ίδια ηλικία με τον δικό μου, οπότε έχουμε γνωριστεί όλοι μαζί».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.