Σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια, στις 21 Μαΐου του 1999, ο Φρέντυ Γερμανός έφυγε από τη ζωή. Με ένα απόσπασμα που ο αείμνηστος δημοσιογράφος μιλάει για το τι αξίζει στη ζωή, η κόρη του, Ναταλία Γερμανού, έκανε μια σχετική ανάρτηση.
Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από το αρχείο του MEGA, στη διάρκεια του οποίου ο πατέρας της λέει: «Και πόνεσα και αγάπησα και ξαναγάπησα και ξαναπόνεσα. Και αυτό θα πω στον Θεό αν ποτέ τον αντικρίσω στα μάτια και με ρωτήσει "τι έκανες στη ζωή σου;". Δεν θα του πω "τα βιβλία που έγραψα ή έκανα τόσες εκπομπές ή πήρα αυτά τα βραβεία αυτά που πήρα". Θα του πω πολύ απλά και πολύ γελαστά και τότε θα το πω και περήφανα, ίσως είναι το μόνο περίφημο πράγμα που μπορώ να πω. Θα του πω "έζησα"».
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η παρουσιάστρια έγραψε: «Να αρχίσουμε να ζούμε.. αυτό μετράει τελικά! δεν σε ξεχνάω ούτε μέρα μπαμπάκα μου».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.