Ο Γιώργος Λάνθιμος δεν σταματάει να συνεργάζεται με τη μούσα του και βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν, επιλέγοντας την ηθοποιό για άλλη μια φορά ως πρωταγωνίστρια για το επόμενο έργο του με τίτλο «Bugonia».
Το «Bugonia» ακολουθεί δύο νεαρούς με εμμονή στη συνωμοσιολογία, οι οποίοι απαγάγουν την υψηλόβαθμη διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη που έχει σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Το σενάριο είναι του σεναριογράφου του «Succession» και του «Menu» Γουίλ Τρέισι.
Το «Bugonia» βασίζεται στην κορεατική ταινία του 2003 «Save the Green Planet».
Αυτή θα αποτελέσει την 5η συνεργασία τους μετά τα «Favourite», «Poor Things», «Kinds of Kindness» και τη μικρού μήκους ταινία, «Βληχή.»
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.