Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε τόσο στο «Ζάρι», με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό, όσο και στα χασμουρητά της Σάττι, ενώ έδινε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Εντέν Γκολάν.
Αρχικά, δήλωσε για το τραγούδι: «Ό,τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει τώρα. Σίγουρα θα τη συμβούλευα να κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί ο κόσμος που έβλεπε εκείνη την ώρα, δεν χαρακτήριζε τη Μαρίνα, αλλά την Ελλάδα. Όταν πάμε εκεί, είναι πρώτα για τη χώρα μας και μετά, για οτιδήποτε άλλο».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d197kx82o97d)
Στη συνέχεια, σχολίασε για τα χασμουρητά της τραγουδίστριας στη συνέντευξη της Ισραηλινής, Εντέν Γκολάν: «Όταν το είδα αυτό, τρελάθηκα, είπα... κοριτσάκι. Έδειξε την άποψή της».
Τέλος, πρόσθεσε: «Πρώτα από όλα, εκπροσωπείς τη χώρα σου και μετά, όλα τα άλλα. Φαίνεται ότι είναι ένα αυθόρμητο κορίτσι και μιλά και μπορεί να το είχε προετοιμάσει».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.