Ελπίδα: Πέρασα στρατοδικείο, δεν το είπα ποτέ σε κανέναν

Ελπίδα: Πέρασα στρατοδικείο, δεν το είπα ποτέ σε κανέναν

Συγχρόνως, μίλησε για την ευκαιρία που είχε στο παρελθόν να κάνει διεθνή καριέρα

elpida_163
Η Ελπίδα μίλησε για την πρόταση που είχε να κάνει διεθνή καριέρα, η οποία τελικά δεν προχώρησε, αλλά και το στρατοδικείο που είχε περάσει την περίοδο της Χούντας.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello», όπου αναφέρηθηκε αρχικά στο 1975 όπου κέρδισε ένα παγκόσμιο βραβείο τραγουδώντας στη Χιλή. Παρών στην τελετή ήταν και ο Χούλιο Ιγκλέσιας με τον μάνατζέρ του, ο οποίος την ήθελε στην Ισπανία.

Για τον λόγο που τελικά δεν προχώρησε η επαγγελματική πρόταση, η Ελπίδα ανέφερε: «Τι να σου πω; Δεν ευδοκίμησε. Ήμουν άσχετη με αυτά. Αγαπούσα αυτό που έκανα, το χαιρόμουν και δεν ήθελα πολλά πράγματα. Ήθελα να είμαι στην Ελλάδα, να μη στενοχωρήσω τους Έλληνες… Τέτοιες σκέψεις έκανα τότε. Δεν το χειρίστηκε καλά η εταιρεία μου. Πολλές τέτοιες ευκαιρίες μού παρουσιάστηκαν στην πορεία».

Επίσης, πρόσθεσε: «[Ήταν βήμα] για τεράστια καριέρα! Αυτοί ήταν ενθουσιασμένοι μαζί μου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί χάλασε αυτή η δουλειά».

Κλείσιμο
Για το αν στενοχωρήθηκε, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Πάρα πολύ γιατί μπήκαν και τα πολιτικά στη μέση, με τα οποία εγώ δεν είχα καμία σχέση. Με αποκάλεσαν "χουντική", ενώ εγώ με τη Χούντα είχα καταδικαστεί. Δεν το γνώριζε κανείς. Πέρασα στρατοδικείο και καταδικάστηκα σε τρία χρόνια αναστολή».
0335_ELPIDA_13112023__1_

Για το στρατοδικείο περιέγραψε: «Είχαμε πάει μια εκδρομή με τους φίλους μου και τραγουδούσαμε με τις κιθάρες "Στο περιγυάλι το κρυφό" του Μίκη Θεοδωράκη. Ε, μας πήγαν μέσα! Έμεινα δύο μέρες στο κρατητήριο και ορίστηκε δικάσιμος. Πέρασα στρατοδικείο, αλλά δεν το είπα ποτέ σε κανέναν».

Συγχρόνως, επιβεβαίωσε ότι προσπάθησαν να βλάψουν την καριέρα της όταν την αποκάλεσαν «χουντική».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι έγινε από ζήλεια, η Ελπίδα σχολίασε: «Δεν ξέρω και δεν μ’ ενδιαφέρει να μάθω. Ό,τι έγινε, έγινε».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Ο διαρκής εφιάλτης ανήλικης από τον διαδικτυακό της φίλο - Την προέτρεψε να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα

Βίντεο του Κασσελάκη πριν παρουσιαστεί – Οι ετοιμασίες και η λίστα της τελευταίας στιγμής

Στάση αναμονής από τη Moody’s για την Ελλάδα - Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για τον στόχο της επενδυτικής βαθμίδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης