Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν εκτός «MEGA Καλημέρα» την Πέμπτη 18 Απριλίου, καθώς αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της, λίγο πριν τη συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η παρουσιάστρια δήλωσε αρχικά: «Αν δεν εκλεγώ, δεν θα κυνηγήσω να κάνω καριέρα πολιτικού». Ωστόσο, δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη σίγουρα, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι και πώς για να σας ανακοινώσω. Βασικά και να ήξερα, προέχουν άλλα πράγματα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0n44uwdgv1t)
Σχετικά με την αντίδραση του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη, στην υποψηφιότητά της, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Ο σύζυγός μου είναι της άποψης να κάνεις πάντα αυτό που λέει η ψυχή σου και που θέλεις περισσότερο».
Επίσης, τόνισε ότι οι βλέψεις της δεν είναι να ξεκινήσει πολιτική καριέρα, αλλά ότι εστιάζει στο κοινωνικό κομμάτι: «Δεν το αντιμετωπίζω ως πολιτική. Η προσέγγισή μου είναι ανθρωπιστική – κοινωνική, είναι η ατζέντα. Εγώ δεν είμαι πολιτικός, η προσέγγισή μου είναι κοινωνική και ανθρωπιστική, είναι η ατζέντα η συγκεκριμένη που με κάνει να θέλω να κάνω αυτή την προσπάθεια. Η πολιτική θα μπει σε περίπτωση που εκλεγώ, γιατί θα πρέπει να την ασκήσω για να διεκδικήσω».