Survivor: Ασημίνα για Τζέιμς - Αν κρίνω από προηγούμενες φιλίες του στο παιχνίδι, ούτε τηλέφωνο δεν θα πάρει τον Ρικουνάκη

Survivor: Ασημίνα για Τζέιμς - Αν κρίνω από προηγούμενες φιλίες του στο παιχνίδι, ούτε τηλέφωνο δεν θα πάρει τον Ρικουνάκη

Η αντίδρασή της μετά τη βοήθεια του Τζέιμς Καφετζή στον Νίκο Ρικουνάκη

survivor_james_asimina
Στο επεισόδιο της 24ης Μαρτίου του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου τα «έβαλε» με τον Τζέιμς Καφετζή, επειδή προσπάθησε να βοηθήσει στον προηγούμενο αγώνα, τον Νίκο Ρικουνάκη.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είπε σχετικά με αυτό: «Είχε πολλές αναταραχές η χθεσινή μονομαχία και συγκεκριμένα ο Τζέιμς να προπονεί τον Ρικουνάκη για να κερδίσει τον Χριστόφορο γιατί είδαμε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν να παραμείνει ο Χριστόφορος στο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d027nb6m958p)

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ειρωνεύτηκε στη συνέχεια τον Τζέιμς Καφετζή για τις φιλίες που έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι, πιθανότατα αναφερόμενη και στο προηγούμενο Survivor, όπου συμμετείχε ο παίκτης.

«Ήθελε να μείνει ο Χριστόφορος και να τον έχει σε μελλοντική μονομαχία και στα ματσαρίσματά του. Δεν είναι φίλοι! Πότε πρόλαβαν να γίνουν φίλοι;» Και αν κρίνω από τις φιλίες που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια ούτε τηλέφωνο δεν θα τον πάρει ούτε καφέ θα πιούνε» κατέληξε η παίκτρια.

Ποιοι κέρδισαν το αγώνισμα
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του ριάλιτι, τον 12 πόντο της νίκης για τους Κόκκινους έφεραν ο Παπαχαραλάμπους με τη Δώρα που νίκησαν τον Σάββα και την Αναστασία εξασφαλίζοντας το πρώτο τοτέμ της εβδομάδας, αλλά και το έπαθλο φαγητού που ήταν τσούρος και εμπανάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d02amf2x5tvt)

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός σχολίασε το μέγεθος της ήττας των Μπλε, αλλά και το εμπόδιο που έφερε κοντά Σταυρούλα και Γιάννη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d02b4sdaefeh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d02b8g8v7snt)
Κλείσιμο

Στο συμβούλιο του νησιού οι Σταμάτης, Αλέξης και Ασημίνα τοποθετήθηκαν κατά των δύο παικτών (Γιάννη-Σταυρούλας) για τη συμπεριφορά τους στο αγώνισμα, ενώ πολύ κουβέντα έγινε και για τα ματσαρίσματα που έφεραν την «πανωλεθρία» των Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d02cd87otarl)

Στην κάλπη οι ηττημένοι κινήθηκαν με βάση τα στατιστικά στον αγωνιστικό χώρο με την Ευγενία Μπόρλα που είχε τα χαμηλότερα όλων των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης να βγαίνει στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d02cikfap8pd)

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα παραδέχθηκε πως δικαίως ψηφίστηκε γιατί δεν τα πηγαίνει καλά στο στίβο μάχης κάτι που την έχει επηρεάσει ψυχολογικά, ενώ στάθηκε και στην υποστήριξη που δεν έχει από την ομάδα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d02cj4j83dip)


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στη συνάντηση με Τριντό: Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα πάρει τα νέα Canadair

Τροχαίο στον Κηφισό: Maserati MC20 εμφανίζεται κομμένη στη μέση - Δείτε φωτογραφία

Θεσσαλονίκη: 19χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης