Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks», ο Λάκης Γαβαλάς εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή του, αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου και προκαλώντας γέλια στο πλατό της εκπομπής.
Ακολουθεί ο διάλογος:
Λάκης Γαβαλάς: «Γεια σου Κατερίνα!», είπε και προσποιήθηκε ότι έκανε κοιλιακούς.
Στέλιος Κουδουνάρης: «Γιατί γελάς; Α, ταιριάζετε πάρα πολύ με τα ασπρόμαυρα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czmo7fo6bbs1)
Κατερίνα Καραβάτου: «Αναρωτιέμαι αν το ζω αυτό»
Γαβαλάς: «Το ζώο αυτό;»
Κλείσιμο
Καραβάτου: «Όχι!» απάντησε και ξέσπασαν όλοι σε γέλια. «Άρα, το ζώο αυτό...»
Γαβαλάς: «Το ζώο αυτό έχει κάνει ένα super body painting, απ' ότι είδες ε; Γιατί οι δικοί μου κοιλιακοί είναι καλύτεροι»
Καραβάτου: «Όλη αυτή τη δουλειά που βλέπω να ανεβάζεις στο Instagram με το γυμναστήριο έχει απίστευτα αποτελέσματα»
Κουδουνάρης: «Και εγώ πάω, αλλά δεν...»
Καραβάτου: «Και εγώ πάω, αλλά δεν...»
Έβελυν Καζαντζόγλου: «Και εγώ δεν... Ούτε ζέβρα δεν έγινα»
Καραβάτου: «Δεν ξέρω και τι να πω, πέρα από το να πας να πάρεις τη θέση σου»
Γαβαλάς: «Ναι, αλλά πού να καθίσω; Σε κλουβί; Σε τι; Γιατί είμαι και ζέβρα»
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.