MasterChef 2024: Αποχώρησε ο Νικόλας Καραμπούλης, η πρόβλεψή του για την τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο

MasterChef 2024: Αποχώρησε ο Νικόλας Καραμπούλης, η πρόβλεψή του για την τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του καλεσμένου chef, Σωτήρη Ευαγγέλου

MixCollage-24-Feb-2024-02-10-AM-5450
Ο Νικόλας Καραμπούλης ήταν ο παίκτης που παρέδωσε την ποδιά του στους Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά και αποχώρησε από το MasterChef 2024 το βράδυ της Παρασκευής (23/2).

Ο Νικόλας μαζί με τη Βιβή Ζησιμοπούλου, τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και τον Αλέξανδρο Λούπο ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρησηΔηλαδή τρία μέλη από την γκρι μπριγάδα και μόλις ένα μέλος από την μπορντό μπριγάδα κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.


MasterChef 2024 | Ποιος κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας;


Κλείσιμο
Από την ψυχοφθόρα δοκιμασία αποχώρησης κατόρθωσε να απαλλαγεί νωρίς, όταν κέρδισε την Δοκιμασία της Τελευταίας Ευκαιρίας, ο Λευτέρης που ανέβηκε στον εξώστη για να παρακολουθήσει σαν θεατής τη μονομαχία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο guest chef Σωτήρης Ευαγγέλου, του οποίου το πιάτο οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να... ακολουθήσουν, βρήκε και τις τρεις προσπάθειες ιδιαίτερα «αγχωμένες».

MasterChef 2024 | Τριλογία από αρνάκι | Σωτήρης Ευαγγέλου



Πρώτη άκουσε τη βαθμολογία της η Βίβη παίρνοντας 6/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά. 7/10 πήρε από τον Πάνο Ιωαννίδη και 6/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. 6/10 πήρε από τον guest chef Σωτήρη Ευαγγελού. Η παίκτρια συγκέντρωσε συνολικά 25 βαθμούς.

Η προσπάθεια Νο2 του Αλέξανδρου πήρε από τον Κοντιζά 7/10, 8/10 από τον Ιωαννίδη κι από τον Κουτσόπουλο 7/10. Ο Σωτήρης Ευαγγέλου του έβαλε 7/10. Συνολικά πήρε 29 βαθμούς κι ανέβηκε στον εξώστη.

Τρίτος βαθμολογήθηκε ο Νικόλας. 5/10 πήρε από τον Κοντιζά, 6/10 από τον Ιωαννίδη και 5/10 από τον guest chef. 5/10 του έδωσε ο Κουτσόπουλος. Ο διαγωνιζόμενος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, 21 βαθμούς, κι έτσι είναι εκείνος που αποχωρεί από το παιχνίδι.

MasterChef 2024 | Ποιος είχε το χειρότερο πιάτο και αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο;


Ανεβαίνοντας στον εξώστη η Βιβή σχολίασε τη στάση των συμπαικτών της, αλλά κι όσα έλεγε για εκείνη η Γεωργία ότι την αντιγράφει.

«Σίγουρα νιώθω γεμάτος αν και φεύγω νωρίς. Για εμένα όλο αυτό είναι τρελό, από την πρώτη στιγμή είναι σουρεάλ το να βρίσκομαι εδώ. Ερωτεύθηκα πιο πολύ τη μαγειρική. Έκανα ταχύρυθμα μαθήματα...», είπε φεύγοντας ο Νικόλας. «Θα μου λείψουν πολύ ο Γιάννης Γ, ο Χρήστος Μοίρας, ο Άλεξ, ο Σοφοκλής, ο Κούρτογλου...», πρόσθεσε για τους συμπαίκτες του που θα του λείψουν. Κλείνοντας, έκανε και τη δική του πρόβλεψη για την τελική πεντάδα βάζοντας σε αυτή τους δύο Γιάννηδες, τον Σοφοκλή, τον Χρήστο και τον Μάριο.





Ειδήσεις σήμερα:

Ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και γάμου: Οι αλλαγές μετά τον νόμο για την ισότητα στο γάμο

Καβάλα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ομάδα νεαρών - «Θα τον σκοτώσουν!» (βίντεο)

Νορβηγία: Βγήκε για να πει τον καιρό μέσα στη θύελλα και τον χτύπησε «ιπτάμενο» ψάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης