Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας φροντίζουν να εκμεταλλεύονται τον ελεύθερό τους χρόνο για να κάνουν αποδράσεις και να ξεφεύγουν από τις υποχρεώσεις τους.
Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με το κοινό της.
Έτσι και τώρα, θέλησε να δώσει μια γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους από το ταξίδι της στη Σκωτία.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τους δυο τους να γελούν στον φακό, ενώ πίσω τους φαίνεται το διάσημο ξενοδοχείο Μπαλμόραλ.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η παρουσιάστρια έγραψε: «Ευτυχία είναι...».
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.