Η Ελένη Μενεγάκη τον φετινό Αύγουστο, απολαμβάνει το Ιόνιο Πέλαγος, κάνοντας tour σε αρκετά νησιά.
Εδώ και αρκετές ημέρες δημοσιεύει συχνά στα social media φωτογραφίες από την παραλία, με τους followers της να σχολιάζoυν τις αναρτήσεις της, αλλά και τα μαγιό που επιλέγει για τις βουτιές της.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.