Η Μαρινέλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου δεν εμφανίστηκαν στη σκηνή γνωστού νυχτερινού κέντρου, όπου τραγουδούν κάθε Τετάρτη. Ο λόγος είναι ένα ατύχημα που είχε η 85χρονη ερμηνεύτρια και την ανάγκασε να μείνει εκτός για την 7η Φεβρουαρίου.
Στην ανακοίνωσή της, η διεύθυνση του μαγαζιού αναφέρει: «Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνις, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής. Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.