Τζένα Ορτέγκα: Ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει, εξηγεί συνεργάτης της 21χρονης ηθοποιού για την ερωτική σκηνή με τον 52χρονο Μάρτιν Φρίμαν

Τζένα Ορτέγκα: Ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει, εξηγεί συνεργάτης της 21χρονης ηθοποιού για την ερωτική σκηνή με τον 52χρονο Μάρτιν Φρίμαν

Η νεαρή ηθοποιός  σε καμία στιγμή δεν θεώρησε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια, υποστήριξε η συντονίστρια των επίμαχων σκηνών

millers_girl_xr
Απαντήσεις στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ερωτική σκηνή που έχει η 21χρονη Τζένα Ορτέγκα με τον 52χρονο Μάρτιν Φρίμαν στη νέα ταινία «Miller's Girl» έδωσε η Κριστίνα Αρτζόνα, η οποία εργάστηκε ως συντονιστής των συγκεκριμένων σκηνών.

Όπως είπε στη Daily Mail, η Ορτέγκα «ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει» πριν να γυρίσει το γύρισμα των επίμαχων σκηνών καθώς και ότι σε καμία στιγμή δεν θεώρησε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια.

«Υπάρχουν αρκετοι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε αυτή τη διαδικασία για να είναι σίγουρο τι θα αντιμετωπίσει και η Τζένα ήταν πολύ αποφασισμένη και σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει» πρόσθεσε η Αρτζόνα.

Όπως εξήγησε, η δική της δουλειά ήταν να στηρίξει τις αποφάσεις της Ορτέγκα και «να προσαρμόσω τους ηθοποιούς ειδικά σε μια παραγωγή όπως αυτή όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές».

Η συνεργάτης της ταινίας υποστήριξε ότι συζήτησε με την 21χρονη ηθοποιό και τον 52χρονο συμπρωταγωνιστή της την έκταση του γυμνού αλλά και τις σκηνές προσομοίωσης σεξ πριν τους εξηγήσει τα «πρόσθετα μέτρα» για να διασφαλιστεί ότι θα υπάρξει μια «κατάλληλη απόσταση».

Οι πληροφορίες αυτές τους είχαν δοθεί γραπτώς 48 ώρες πριν το γύρισμα και, σύμφωνα με την Αρτζόνα, είχαν τη δυνατότητα ακόμα και την ημέρα του γυρίσματος να αλλάξουν άποψη αν δεν ήθελαν να κάνουν κάτι από όσα είχαν συζητηθεί.

Η ίδια αποκάλυψε, μάλιστα, ότι οι επίμαχες σκηνές επιδείχθηκαν σε «δοκιμαστικές» ομάδες κοινού για να καταγραφούν οι αντιδράσεις και να εξεταστεί αν ήταν υπερβολικές.

Η σκηνή που προκάλεσε αντιδράσεις

Στη σκηνή που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Φρίμαν πετάει το τσιγάρο της Ορτέγκα, επιθυμώντας να κάνει σεξ μαζί της, ενώ τη ρίχνει στο κρεβάτι, με αρκετούς να νιώθουν άβολα να βλέπουν δύο ανθρώπους με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Κλείσιμο



Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:
Miller’s Girl (2024) Official Trailer - Martin Freeman, Jenna Ortega


Η ταινία βλέπει τους δύο να μπλέκονται σε μια πολύ περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με την Κάιρο να επιλέγει να γράψει μια σεξουαλική ιστορία, αφού της δόθηκε μια εργασία δημιουργικής γραφής από τον Τζόναθαν.
Καταφεύγοντας στο Twitter, ορισμένοι από τους θεατές έγραψαν: «Νομίζω ότι επιτέλους κουράστηκα να βλέπω αυτές τις ταινίες με το χάσμα ηλικίας. Είναι όλες αηδιαστικές και τις έχω βαρεθεί. Ούτε η Τζένα Ορτέγκα, ούτε ο Μάρτιν Φρίμαν δεν θα μπορούσε να σώσει αυτή την ταινία για μένα».
«ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΑ ΟΡΤΕΓΚΑ», ενώ ένας έγραψε απλώς: «Νιώθω άβολα».
3EGOpWeJnxb333MXwZ48rmn5Q24

«Αυτό το κλιπ με τον Μάρτιν Φρίμαν και την Τζένα Ορτέγκα είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που έχω δει» είπε ένας λογαριασμός και ένας άλλος σχολίασε: «Όταν ο Μάρτιν Φρίμαν ήταν στα 40 του, η Τζένα Ορτέγκα ήταν 10 ετών».

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν την ταινία, την οποία σκηνοθέτησε και έγραψε η πρωτοεμφανιζόμενη στο Χόλιγουντ Τζέιντ Χάλεϊ Μπάρτλετ.
j64H7GlYSarltRHJOl75jxLTRV6

«Προφανώς οι άνθρωποι φρικάρουν επειδή η Τζένα Ορτέγκα φιλάει ένα κορίτσι σε μια σκηνή και βρίσκεται στα τέσσερα με τον Μάρτιν Φρίμαν σε μια άλλη. Όμως παιδιά, είναι μια ταινία, υποκρίνεται. Ηρεμήστε», έγραψε ένα άτομο.

«Ένα ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Μάρτιν Φρίμαν και την Τζένα Ορτέγκα lol σαν τι περίμενε ο κόσμος», είπε ένας άλλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 45χρονος άνδρας από φωτιά σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη

Βγήκε το ρίσκο των «Μαχητριών», αποχώρησε με χαμόγελο από το Survivor ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ - Δείτε βίντεο

Βίντεο και φωτογραφίες: Το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά λίγο μετά την εκτέλεσή του στη Μάνδρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης