ΗΘάλεια Ματίκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις, το φλερτ, αλλά και το σεξ.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι αρχικά, δήλωσε: «Ελπίζω στις νέες γενιές, πιστεύω πολύ στους νέους ανθρώπους. Όλοι ασχολούνται με το sexiness, η παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς και μόδας βγάζει εκατομμύρια γύρω από αυτό, γιατί έχουν αρχίσει και τα ενέσιμα τώρα. Έχω όμως την αίσθηση ότι το σεξ στον Δυτικό κόσμο εκλείπει συνεχώς, η πράξη εννοώ».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6a3hzdnold)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Νομίζω ότι μόνο ο Τρίτος Κόσμος συμμετέχει ενεργά. Εδώ πολύ μιλάμε για αυτό, πολύ ασχολούμαστε, μηνύματα και τα λοιπά, αλλά δεν βλέπω την αγορά έξω να... κινείται».
Όσο για το αν δέχεται φλερτ, δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι πλέον, δεν με κοιτάνε οι άνδρες. Το λέω και στον Τάσο κι είμαι σίγουρη για αυτό. Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει να κάνει με την ηλικία, για να είμαι ειλικρινής. Δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε κάποτε. Ίσως επειδή κάποιοι με αναγνωρίζουν κιόλας και ξέρουν ότι είμαι παντρεμένη».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχουν τα ανδρικά βλέμματα. Δεν τα βλέπω αυτά τα... λιγούρια που μου λες, δεν βλέπω κίνηση. Μου το λένε και οι φίλες μου ότι όταν βγαίνουν, δεν γίνεται ο χαμός που γινόταν κάποτε».
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.