«Δεν μιλάγαμε πολύ, δεν ήθελα να τον ενοχλώ, ήξερα τον Γολγοθά που περνάει. Είναι παρα πολύ δύσκολο να πάω και να τον αποχαιρετήσω, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα τον αποχαιρετούσα» είπε με δάκρυα στα μάτια στον ΑΝΤ1 ο Ζαφείρης Μελάς.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxyx1xlvz1kh)
Περιγράφοντας τον Βασίλη Καρρά ο συνάδελφός του είπε ότι «ήταν άνθρωπος με μεγάλη πυγμή, θάρρος και θράσος. Ήταν βασιλιάς της νύχτας, ήταν ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής. Ο Βασίλης ήταν τραγουδιστής καψούρας και ήταν ο μοναδικός που φύτεψε στην καρδιά των νεων παιδιών την καψούρα».
Με αφορμή, δε, όσα συνέβησαν στο λαϊκό προσκύνημα της Τρίτης ο Ζαφείρης Μελάς είπε για τον Βασίλη Καρρά ότι «αυτό που έγινε δεν το έχω δει ξανά σε άλλο καλλιτέχνη. Αυτό δείχνει ότι τον αγαπούσαν πολύ και δείχνει ότι δεν ήταν μόνο σπουδαίος τραγουδιστής αλλά ήταν φιλάνθρωπος χωρίς να πει πουθενά τίποτα».
Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «ξέρω ότι έστελνε μικρά παιδιά στο εξωτερικό για θεραπείες από ασθένειες. Ήταν ένας άνθρωπος που τον είχαν σαν Θεό τους, κι εγώ σαν Θεό τον είχα».
«Ήμασταν παιδιά του μαχαλά που περάσαμε Γολγοθά για να φτάσουμε όπου φτάσαμε παραμελώντας τις οικογένειές μας. Δεν μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, τώρα μεγαλώνουμε τα εγγόνια μας» κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρά.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.