Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι ανέφερε αρχικά: «Το πιο ωραίο δώρο που έχω λάβει από τον σύντροφό μου, είναι μια πολύ ωραία ανθοδέσμη, η οποία κρατούσε για καιρό. Την κράτησα όλο τον χρόνο και μύριζε πολύ ωραία».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxiqh3hx2ag9)
Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχέδιά τους να παντρευτούν. «Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι το καλοκαίρι θα γίνει. Θα σας καλέσουμε. Έχει γίνει η πρόταση», εξηγεί.
Πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχω ξεκινήσει να ψάχνω ακόμα για νυφικό. Το δαχτυλίδι δεν το φοράω, έχει σταλεί για επισκευή. Δεν ξέρω ποιος με μάτιασε κι έφυγε το στρας».
Τέλος, αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση γάμου. «Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα κλαμπ με πάνω από 2.000 άτομα. Πολύ προσωπική στιγμή, αλλά την κάναμε σαν να είμαστε μια παρέα», είπε κλείνοντας.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.