Έλενα Τσαγκρινού: Πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια από τον DJ Stephan - Δείτε το βίντεο

Έλενα Τσαγκρινού: Πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια από τον DJ Stephan - Δείτε το βίντεο

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει, θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;» της είπε σε γεμάτο κλαμπ του Πειραιά και της πρόσφερε ένα μονόπετρο 

tsagrinou_protasigamou4
Το επίκεντρο της προσοχής έγινε η Έλενα Τσαγκρινού το βράδυ της Κυριακής σε κλαμπ του Πειραιά, όπου εμφανίστηκε ο σύντροφός της με τον Sin Boy.

Ο DJ Stephan διέκοψε το μουσικό πρόγραμμα και κάλεσε την τραγουδίστρια στην κονσόλα για να γονατίσει στη συνέχεια και να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Τη στιγμή απαθανάτισαν εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν εκεί και τα βίντεο από την πρόταση γάμου ανέβηκαν στο Instagram.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!» φώναξε ο DJ Stephan και πρόσφερε στην Έλενα Τσαγκρινού ένα μονόπετρο. Όταν είπε το «Ναι» ο κόσμος άρχισε να τους χειροκροτά.

Δείτε βίντεο
Πρόταση γάμου στην Έλενα Τσαγκρινού από τον DJ Stephan
Κλείσιμο
Η σχέση τους μαθεύτηκε τον Απρίλιο του 2022, μέσα από την πρώτη τους δημόσια φωτογραφία ως ζευγάρι, την οποία ανέβασε ο dj στο Instagram, λίγο καιρό αφότου η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Mike. 


Έκτοτε, το ζευγάρι έχει μοιραστεί με τους ακολούθους του στο Instagram, αρκετές τρυφερές κοινές φωτογραφίες τους, από την καθημερινότητά τους, αλλά και τις συνεργασίες που κατά καιρούς κάνουν. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης