Η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης και στο ενδεχόμενου γάμου, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, το βράδυ της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου.
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν υποστηρίζοντας ότι είναι έγκυος, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Έχω πει πως θα το δηλώσω δημοσίως, όταν θα έρθει η όμορφη και ευχάριστη ημέρα, γιατί είναι ευχή το να έρθει ένα παιδάκι σε εμένα και τον σύντροφό μου. Από εκεί και πέρα δεν με ενοχλούν (σ.σ. τα δημοσιεύματα)».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwc5mfbmp7kx)
Αναφορικά με το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της, Dj Stephan, η Έλενα Τσαγκρινού δήλωσε: «Προέχει η μουσική και θα γίνει και αυτό. Η ιδανική πρόταση γάμου θα ήθελα να ήταν σε ένα νησί και ο γάμος σε νησί».
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.