Για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς» μίλησε ο Γεράσιμος Γεννατάς στην εκπομπή «Γεια σου» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην είδηση που τους αιφνιδίασε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ίδιων των ηθοποιών της σειράς.
Αρχικά, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο. Έχουμε κάνει μια όμορφη δουλειά. Η τηλεθέαση της σειράς μπορεί να είναι και τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Πέρα από κάποια μέιλ που λάβαμε εμείς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και είναι περίεργο αυτό. Δεν είναι έντιμο αυτό. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά για μένα η ενέργεια αυτή τοποθετεί κάπου αλλού, σε μια καινούργια θέση τα πράγματα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxdst5g37o4h)
Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ διαφορετικό το σταματάω μια σειρά που κάνει 5% και σταματάω μια σειρά που κάνει 20%. Να τους χαιρόμαστε τους οικονομικούς λόγους. Έρχεται μια στιγμή που αντιμετωπίζουμε ξανά την αλήθεια που λέει ότι καμία εταιρεία δεν νοιάζεται για κανέναν άνθρωπο».
Στη συνέχεια είπε: «Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει, αλλά λέει οι πληγές, τα τραύματα της τιμής και της ηθικής είναι αυτοπροκαλούμενα. Όταν σηκώνεσαι διάφορα άχθη, κάποια στιγμή κουράζεσαι. Πολλές φορές όλα αυτά αντιμετωπίζονται με ένα κακομοιρίστικο άρωμα. Νομίζω ότι κανένας μας δεν περνάει άνετα. Νομίζω ότι όλοι καταθέτουμε καθημερινά μια ενέργεια για να καταφέρουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, αυτό...».
Τέλος, ο ηθοποιός σημείωσε: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, 150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Όλοι, όχι μόνο οι ηθοποιοί. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους επειδή δεν ξέρω τον τρόπο, δεν βρίσκω δουλειά έτσι. Δυσκολεύομαι να βρω δουλειά, γιατί δεν έχω αυτόν τον τρόπο, τον μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών, δεν τα ξέρω αυτά».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.