Παρά την επιτυχία του, ο «Έρωτας Φυγάς» ρίχνει τίτλους τέλους μεσούσης της σεζόν.
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά, έκανε την πρώτη της αναφορά στο πρόωρο τέλος της σειράς του OPEN, εκφράζοντας την πικρία που της έχει αφήσει η απόφαση αυτή.
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγραψε στο Instagram: «Είναι πολύ στενάχωρη αυτή η εξέλιξη και νιώθω πολύ άβολα να μιλήσω για αυτό, αλλά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και η αγαπημένη μας σειρά ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο της. Στα 110 επεισόδια. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω ένα βίντεο που θα μιλώ γι’ αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Χωρίς λόγο. Όταν κάνεις 20% τηλεθέαση και σε κόβουν».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.