Ελένη Ψυχούλη: Το σεξ από μία ηλικία και μετά είναι υπερτιμημένο
«Μπορείς να κάνεις παύσεις μεγάλες και μετά να σου έρθει στα ογδόντα, τότε το χρειάζεσαι, να είσαι χαλαρός, να "φύγεις" με έναν οργασμό από τη ζωή» είπε
Η Ελένη Ψυχούλη έκανε δηλώσεις και μίλησε αρχικά, για την εκπομπή που παρουσιάζουν ο Μάρκος Σεφερλής κι ο Έκτορας Μποτρίνι, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στο σεξ.
Η σεφ μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και δήλωσε για το «Εφιάλτης στην κουζίνα» και το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: «Θεωρώ ότι είναι μια ευτέλεια».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ αντιμετωπίζω αλλιώς το φαγητό, από ότι το αντιμετωπίζουν αυτές οι εκπομπές. Κατ' εμέ το ευτελίζουν. Δεν είναι ούτε αστείες, ούτε διασκεδαστικές. Δεν μου αρέσει».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx3izb1j7k75)
Επιπλέον, είπε: «Δεν θα έκανα με τίποτα το "Εφιάλτης στην κουζίνα". Θεωρώ ότι πλέον, δεν μπορείς να τρως τον χρόνο του άλλου χωρίς να του δίνεις κάτι πίσω. Στην τηλεόραση, είναι πολλές οι εκπομπές που τρώνε τον χρόνο του άλλου, αφαιρώντας του κι εγκέφαλο».
Τέλος, αναφέρθηκε στο σεξ. «Το σεξ από μία ηλικία και μετά είναι υπερτιμημένο. Πόσο θα κάνεις στη ζωή σου; Μέχρι πότε; Δεν ξέρω. Μπορείς να κάνεις παύσεις μεγάλες και μετά να σου έρχεται στα ογδόντα, τότε το χρειάζεσαι, να είσαι χαλαρός, να "φύγεις" με έναν οργασμό από τη ζωή», είπε κλείνοντας.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.