Η Μέγκι Ντρίοέκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε φέτος, ενώ εξέφρασε επίσης την άποψή της για τον Γιώργο Λιανό.
Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».
Αρχικά, ανέφερε: «Είχα μια τηλεοπτική πρόταση για το "I'm a celebrity". Τα χρήματα ήταν συζητήσιμα, ξεκινούσαν από 8.000 ευρώ την εβδομάδα κι από εκεί και πέρα, ήταν συζητήσιμα για κάποια πρόσωπα. Γενικά, από εδώ και πέρα, αν έκανα κάτι στην τηλεόραση, θα το έκανα με καλά λεφτά. Διαφορετικά δεν θα το έκανα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwlnncab259l)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο του Γιώργου Λιανού ως παρουσιαστή. «Ο Λιανός δεν μου αρέσει και πολύ σαν παρουσιαστής, δεν είναι από τους αγαπημένους μου. Γενικά, κουράστηκα να τον βλέπω συνέχεια στα ίδια και τα ίδια πρότζεκτ. Είναι copy-paste του Τανιμανίδη, wanna be Τανιμανίδης. Έτσι το βλέπω εγώ», σχολίασε.
Τέλος, ρωτήθηκε για την είσοδο της Ραμόνας Βλαντή στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks». «Τι να πω για αυτή την κοπέλα; Ανεξάρτητα από την τηλεοπτική μας κόντρα, εγώ θα την έβλεπα στη θέση του κριτή. Δεν μπορεί όμως, να αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή», σημείωσε κλείνοντας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.