Την απόσυρσή της από το Χόλιγουντ και όχι μόνο φέρεται να σχεδιάζει η Γκουίνεθ Πάλτροου, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της.
Η 51χρονη ηθοποιός δείχνει έτοιμη να κάνει τη μεγάλη έξοδο, σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στο Bustle.
«Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πώς φαντάζεται την ιδανική ζωή μετά το Χόλιγουντ. Εκείνο στο οποίο θα ήθελε να επικεντρωθεί, είναι η οικογένειά της.
Η Πάλτροου παντρεύτηκε τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ το 2018 και είναι η μητριά των δύο παιδιών του – της 19χρονης Ιζαμπέλα, και του 17χρονου Μπράντι. Εκείνη και ο πρώην σύζυγός της, Κρις Μάρτιν, είναι γονείς της 19χρονης Απλ και του 17χρονου Μόουσιζ.
Τα νέα της σχέδια, δεν χωράνε απ' ό,τι φαίνεται την επιχείρησή της «Goop», για την οποία ανέφερε ότι «δεν ξέρει ποιος θα μπορούσε να θέλει να την αγοράσει».
«Δεν είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε ακόμα. Χρειάζομαι μερικά ακόμη χρόνια» τόνισε και πρόσθεσε ότι «θα ήταν χαρούμενη αν έκανε τη μεγάλη έξοδο στα 55α γενέθλιά της το 2027».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας