Ελένη Ψυχούλη για τις πλημμύρες στο Πήλιο: Το χωριό μου δεν υπάρχει πια, δεν αναγνωρίζεις που είσαι

Ελένη Ψυχούλη για τις πλημμύρες στο Πήλιο: Το χωριό μου δεν υπάρχει πια, δεν αναγνωρίζεις που είσαι

Κατέβηκα προχθές και ακόμα μετράμε τα δράματα, αποκάλυψε

eleni_psixouli__1_
Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για τις τρομακτικές καταστάσεις που βίωσε με τις πλημμύρες στο Πήλιο όταν είχε δώσει τηλεφωνική συνέντευξη στο «Στούντιο 4». Την ώρα που μιλούσε τότε στην εκπομπή η στάθμη του νερού είχε ανέβει επικίνδυνα και η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 

«Την ώρα που με παίρνατε πνιγόμασταν. Δεν κατάλαβα ότι σας μιλούσα. Μου το είπε μετά ο κόσμος. Δεν κατάλαβα ότι σας είχα μιλήσει γιατί ανέβαινε το νερό και δεν ήξερα από που να φύγω. Μιλούσα και ήμουν σε μία αντίδραση να κρατηθώ στη ζωή, αλλά δεν ήξερα σε ποιον μιλούσα. Πόσο μάλλον ότι έδινα συνέντευξη εκείνη την ώρα. Η ψυχή μου το ήξερε» ανέφερε η Ελένη Ψυχούλη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwat5lzw1wxt)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος γαστρονομίας μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Πήλιο σήμερα μετά τις καταστροφές: «Όλο το νότιο Πήλιο έχει εντελώς καταστραφεί. Το χωριό μου δεν υπάρχει πια. Δεν αναγνωρίζεις που είσαι. Κατέβηκα προχθές κι ακόμα μετράμε τα δράματα».

«Γύρισα και οι άνθρωποι είναι αποσκελετωμένοι πλέον, από αυτό που πέρασαν. Δεν τους αναγνώρισα. Τα κιλά, έχουν αδυνατίσει. Αυτό που σε στοιχειώνει για πάντα είναι τα μάτια, το βλέμμα, ο θάνατος και όλοι θέλουν να σου πουν την ιστορία» πρόσθεσε.

«Όταν εισχωρήσεις στο εσωτερικό πια και δεις τα δράματα ξέροντας ότι σε καμία κυβέρνηση του κόσμου, κανένα κράτος δεν μπορεί να ανοικοδομήσει αυτή την καταστροφή» τόνισε η δημοσιογράφος.

«Το χειρότερο είναι η ερείμωση, όταν έγινε και το δεύτερο, οικονομικά κανείς δεν το αντέχει και δεν το κάνει πια. Φεύγει. Σημαίνει ότι θα ερημοποιηθεί ένα μεγάλο κομμάτι του νότιο Πηλίου. Πάει ο τουρισμός, τουλάχιστον προς το παρόν» δήλωσε στο τέλος η Ελένη Ψυχούλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος σε ηλικία 61 ετών

Ο Χρυσοχοΐδης έπαυσε τη διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο

Γυναίκα τραυμάτισε τροχονόμο στο Παγκράτι γιατί της έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης