Χαμός επικράτησε στη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκηστον Κουτσουρά του Λασιθίου.
Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο Δασάκι του Κουτσουρά, στο πλαίσιο της περιοδείας του, για να διασκεδάσει το κοινό με τις επιτυχίες του.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη συναυλία του, με τον καλλιτέχνη να βάζει «φωτιά» στην πίστα, χορεύοντας πεντοζάλι, όταν ένα κρητικό συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή.
Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ μία έκπληξη τους περίμενε. Στη σκηνή ανέβηκε ο Ηλίας Καμπακάκης, ο οποίος αφού ερμήνευσε μερικά από τα κομμάτια του, αποκάλυψε πως θα εμφανίζονται μαζί τον χειμώνα.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.