Σταύρος Νικολαΐδης για τον ερχομό του γιου του: «Ωρίμασα ο ίδιος ως άνθρωπος πάρα πολύ απότομα»
«Όταν κάνεις παιδί, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια, ο εαυτός σου έρχεται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα» συμπλήρωσε
Ο Σταύρος Νικολαΐδηςέδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γιο του, ο ερχομός του οποίου όπως είπε, τον έκανε να ωριμάσει απότομα.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και δήλωσε αρχικά: «Ωρίμασα ο ίδιος ως άνθρωπος πάρα πολύ απότομα. Εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι στο ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί».
«Αποφασίζεις πως όταν κάνεις παιδί, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια, ο εαυτός σου έρχεται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuhyu7uih5zl)
Τέλος, ανέφερε για τον γιο του και το αν έχει αλλάξει η σχέση του με τη γυναίκα του: «Πάντα έχεις ένα τρίτο πρόσωπο που ρουφάει από την αγάπη σας, τον χρόνο σας και τις αγκαλιές σας».
«Αγκαλιάζω τη γυναίκα μου και τσουπ, τρέχει κι ένα πλασματάκι να μπει ανάμεσά μας», πρόσθεσε κλείνοντας.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.